Utilizziamo i nostri cookie e quelli di terzi per analizzare i nostri servizi Se continui a navigare, consideriamo che ne accetti l'utilizzo. Più informazione QUI

FIGURES DEL TEATRE. JOSEP SANTPERE. L'HOME I L'ARTISTA. 1931. ANTONI VALLESCA. BARCELONA.


6 fotos FIGURES DEL TEATRE. JOSEP SANTPERE. L'HOME I L'ARTISTA. 1931. ANTONI VALLESCA. BARCELONA. (Libros Antiguos, Raros y Curiosos - Biografías )

 • Articoli: 1

  Condizioni: Normale (con segni di utilizzo normale)

  Buen estado de conservación.


  Figures del teatre. Josep Santpere. L'home i l'artista por Antoni Vallescà. 1931 primera edició en català.Llibreria Francesc Alum. Barcelona. Libro en catalán con tapas duras editoriales, 157 páginas. En buen estado de conservación.

  Josep Santpere i Pey. Barcelona 1875 - 8 septiembre 1939., conegut com a Josep Santpere, va ser un actor i empresari teatral, de llarga trajectòria artística, especialitzat en l'opereta i el vodevil. Gran part de la seva carrera està vinculada al Paral·lel barceloní i, en concret, als teatres Nou i Espanyol; en aquest darrer sovint amb Alexandre Nolla i on la seva versió de Don Juan Tenorio assolí un gran èxit. Va debutar de ben jove en el teatre amateur i va compaginar la seva faceta d'actor amb la seva feina en una impremta pròpia. El 1903, va fer la seva primera actuació lírica en el paper de Don Basili a El barber de Sevilla amb el Teatre Íntim d'Adrià Gual. Als 30 anys ja feia d'actor, de músic, de director i d'empresari teatral.

  Se mandará por correo certificado debidamente embalado y protegido a toda Europa.

  Precio del envio para España: 4,50€. (Consultar envios a Ceuta-Melilla-islas Canarias-Andorra-Gibraltar).Informare su questo lotto