Utilizziamo i nostri cookie e quelli di terzi per analizzare i nostri servizi Se continui a navigare, consideriamo che ne accetti l'utilizzo. Più informazione QUI

CONSTITUCIONS DE CATALUNYA FETES PER LA S.C.R. MAGESTAT DEL REY DON PHELIP SEGON REY DE CASTELL 1603


5 fotos CONSTITUCIONS DE CATALUNYA FETES PER LA S.C.R. MAGESTAT DEL REY DON PHELIP SEGON REY DE CASTELL 1603 (Libros antiguos (hasta 1936), raros y curiosos - Historia Antigua)

 • Articoli: 1

  Condizioni: Normale (con segni di utilizzo normale)


  [CONSTITUCIONS DE CATALUNYA].

  CONSTITUTIONS FETES PER LA S.C.R. MAGESTAT DEL REY DON PHELIP SEGON, REY DE CASTELLA, DE ARAGO &C. EN LA PRIMERA CORT CELEBRA ALS CATHALANS EN LA CIUTAT DE BARCELONA EN LO MONASTIR DE S. FRANCESCH EN LO ANY 1599.

  Imp. Gabriel Graells i Gerard Dòtil. Barcelona, 1603. 29 cm. 8 fulls, 67 fol., falta fol. LXII i full en blanc. Marca tipogràfica a colofó i al fol. XIXv. Escut xilogr. de Catalunya a la portada, caplletres decorades, frisos. Enq. en pergamí. Nota d'antic posseïdor. Senyals de restauració i d'òxid.

            * Conté les constitucions i els capítols de cort aprovats a les corts catalanes de Barcelona de 1599, convocades per Felip III (II de Catalunya). Palau 60385; CCPB000034478-8.

   Informare su questo lotto