Utilizziamo i nostri cookie e quelli di terzi per analizzare i nostri servizi Se continui a navigare, consideriamo che ne accetti l'utilizzo. Più informazione QUI

TRESORS DE CATALUNYA. LA CULTURA TRADICIONAL . GRUP ENCICOPEDIA CATALANA 2004 – NUEVO A ESTRENAR


2 fotos TRESORS DE CATALUNYA. LA CULTURA TRADICIONAL . GRUP ENCICOPEDIA CATALANA 2004 – NUEVO A ESTRENAR (Libros Nuevos - Bellas Artes, ocio y coleccionismo - Otros)

 • 40% di sconto! Precedente 220,00 €
  Oggi ultimo giorno!
 • Articoli: 1

  Condizioni: Normale (con segni di utilizzo normale)


   

  SE MUESTRAN DOS IMÁGNES COMERCIALES.

  EL LIBRO ESTÁ A ESTRENAR

   

  TRESORS DE CATALUNYA. LA CULTURA TRADICIONAL . GRUP ENCICOPEDIA CATALANA 2004 – NUEVO A ESTRENAR  

  EN CATALÀ

   

  PRESENTACIÓ

  Aquesta obra, amb il·lustracions espectaculars, és un recopilatori del patrimoni intangible, immaterial, de la cultura tradicional catalana. Explica i mostra la cultura tradicional d’un poble. Té un valor simbòlic, identitari, de cohesió social, imprescindible en qualsevol cultura de primer ordre. Inclou: l’univers festiu; les músiques, els balls i els cants tradicionals; l’univers dels mites, i les formes de vida tradicionals.

  SUMARI

  Per primera vegada es presenta un inventari classificat i ordenat que ens defineix com a país. La Unesco, en la carta de Venècia del 1964, reconeixia com a Patrimoni de la Humanitat només els monuments i els llocs, el patrimoni arquitectònic o del medi natural, que han estat profusament difosos.

  No va ser fins al 2003 que es va aprovar el reconeixement de la dimensió immaterial com a vehicle imprescindible de cohesió cultural i es va dotar de suport material (arxius, inventaris, museus, publicacions…).

  Lentament s’ha anat recollint la memòria cultural d’arreu i així, per exemple, s’han declarat Patrimoni Intangible de la Humanitat els castellers, la Patum o la dieta mediterrània (compartida amb Grècia, Itàlia i el Marroc).

   

   

  FITXA TÈCNICA

  Volum relligat en pell

  Format 28 cm x 38 cm

  300 PP

  400 PP

  PUBLICACIÓ: MARÇ 2014Informare su questo lotto