Utilizziamo i nostri cookie e quelli di terzi per analizzare i nostri servizi Se continui a navigare, consideriamo che ne accetti l'utilizzo. Più informazione QUI

LA BOGERÍA - Narcís Oller ***NOU*** ¡¡¡OFERTA 3X2 !!!


 • Articoli: 1

  Condizioni: Molto buono (nuovo o come nuovo, senza segni di utilizzo)

  Nuevo a estrenar


   

  COMPRA 2 LIBROS Y TE REGALAMOS EL TERCERO A ELEGIR, DE IGUAL O MENOR IMPORTE.

   

  ¡¡ATENCION!!

  Si quieres disfrutar de las ventajas de la OFERTA 3X2, debes seguir los siguientes pasos:

  Compra 2 libros, SÓLO DOS, y envíame un correo con el tercero elegido que quieras que te regale.

  ¡¡¡CUIDADO!!!. No incluyas este tercero en la compra.

  Tú pagas dos y yo te envío 3, de regalo el más barato. 

   

  LLIBRE NOU EN CATALÀ

   

   

   Editorial La Magrana. Edició de 1996. Rústica. 114 Pàgines. 19x13.

  Sinopsis:

  Aquesta novel·la, breu i ben aconseguida, es basa en un fet real que l'autor va conèixer de prop: la mort d'un seu client. A la novel·la, un ric propietari de Vilaniu , de caràcter idealista i romàntic, pateix un lent i indeturable procés d'alienació mental.

  El protagonista és Daniel Serrallonga, aferrissat partidari del general Prim durant la revolució de 1868, i l'acció transcorre entre Vilaniu i Barcelona. De fet, l'admiració pel general Prim no deixa de ser un tret autobiogràfic , i aquesta admiració pel general reusenc reapareix a la darrera novel·la, quan la protagonista agafa el mateix cognom: Pilar Prim.

  El narrador no és omniscient, sinó que és un dels personatges de la novel·la. Enfront de l'idealisme de Serrallonga, es contraposen el racionalisme estricte de Giberga, l'estudiant de Medicina, i l'actitud més humana, a voltes gairebé irresponsable i irreflexiva, d'Armengol, el futur advocat. Giberga i Armengol són dos amics del narrador, de qui no acabem de saber-ne el nom, i tots tres giren al voltant de la figura del boig.

  Tot plegat és una reflexió de Narcís Oller sobre la dialèctica humana , que es debat entre dos pols constantment: l'herència genètica vs. el medi ambient, l'idealisme vs. el materialisme, l'esperit vs. el raciocini, etc. Oller conclou que cal evitar les actitud extremes cap a un o altre cantó.Informare su questo lotto