Utilizziamo i nostri cookie e quelli di terzi per analizzare i nostri servizi Se continui a navigare, consideriamo che ne accetti l'utilizzo. Più informazione QUI

TROBA LA TEVA PERSONA VITAMINA - MARIAN ROJAS ESTAPÉ - COLUMNA CAT - NO FICCIÓ COLUMNA


2 fotos TROBA LA TEVA PERSONA VITAMINA - MARIAN ROJAS ESTAPÉ - COLUMNA CAT - NO FICCIÓ COLUMNA (Libros de Segunda Mano (posteriores a 1936) - Literatura - Ensayo)

 • Articoli: 1

  Condizioni: Buono (pochissimi segni di utilizzo)
  Referencia Librería: C3

  Titulo: TROBA LA TEVA PERSONA VITAMINA

  Autor: Marian Rojas Estape

  Editorial: Columna CAT

  Colección: NO FICCIO COLUMNA


  Fecha de Publicación: 2021

  Nº Edición: Primera edición

  Páginas: 320

  Idioma: Catalán

  ISBN / EAN: 8466427864 / 9788466427869

  Peso: 370 Gramos.

  Encuadernación: Tapa Blanda con Solapa

  Estado Exterior: En muy buen estado / Estado Interior: En muy buen estado

  Sinopsis:

  Per què hi ha persones que ens fan patir tant i en canvi altres ens generen confiança instintivament? Per què hi ha gent que té tendència a establir relacions complicades i doloroses?
  Quina és la bioquímica de l'amor? Com podem encertar a l'hora de triar parella? Estimem tal com ens van estimar?
  Estem dissenyats per viure en família i en societat, relacionar-nos i estimar-nos. La nostra felicitat dependrà en gran mesura de la capacitat que tinguem de mantenir bones relacions amb aquells que ens envolten. Molts, avui dia, arrosseguem ferides emocio - nals que ens impedeixen connectar de manera sana amb el nostre entorn. Troba la teva persona vitamina t'ajudarà a comprendre el vincle amb els teus pares, els teus fills, la teva parella, els teus amics i els teus companys de feina alhora que entens la teva història emocional. Perquè quan un es comprèn, se sent alleujat.
  La doctora Marian Rojas Estapé t'acosta a l'aferrament, a la infància i a l'amor des d'un punt de vista científic, psicològic i humà, i et parla d'una hormona fonamental, l'oxitocina.
  Un llibre que t'impulsa a trobar persones vitamina, aquelles que treuen el millor de tu, t'inspiren, et donen suport i amb això fan millorar el teu sistema immune.
   
Informare su questo lotto