Accetta offerte

L’ART DEL GRAVAT CATALÀ - DALÍ, MIRÓ, PICASSO, JOAN PONÇ, JOAN BROSSA - 2020


Numero di articoli: 1

Condizioni del lotto: Normale (con segni di utilizzo normale)

L’art del gravat catalá

Ed. Enciclopèdia art.

AAVV

Tapa dura en estuche de madera con imanes y en caja de cartón

Libro 28,4 × 38,5 cm., 352 pp.

290 il·lustracions.

L’art del gravat català és una nova aportació d’Enciclopèdia Catalana a la seva col·lecció de llibres sobre art català. Sota la direcció del prestigiós galerista Artur Ramon, alguns dels principals especialistes de cada època repassen la història del gravat a casa nostra, gravat entès en una sentit ampli, des dels primers gravats en fusta del Renaixement fins a les creacions contemporànies lligades a la irrupció de la impressió digital.

El llibre consta de 6 capítols ordenats cronològicament que incorporen, al final de cadascun d’ells, una galeria d’imatges on es reprodueixen, a tota pàgina i en una gran qualitat, els gravats més destacats de cada període. Tanca el llibre un darrer capítol dedicat al col·leccionisme d’estampes (gravats) al nostre país i un glossari de termes.

L’obra es presenta dins un original i innovador estoig faristol que permet llegir, gaudir i lluir aquesta magnífica obra de bibliòfil amb la màxima comoditat i espectacularitat.

Un compendi de més de 200 gravats dels autors més destacats en la història del gravat català reproduïts amb una qualitat i fidelitat excel·lents, 140 dels quals a gran format.

Amb obres dels universals Miró, Picasso, Dalí i Tàpies, al costat d’especialistes en aquesta disciplina com Pasqual Moles, Jaume Pla, Joan Barbarà, Sunyer, Nogués, Brossa, Guinovart, Ràfols-Casamada… o els més actuals Barceló i Plensa.

Amb un original i innovador estoig faristol per poder llegir i gaudir de l’obra amb la màxima comoditat.

avatar mallacan
Da 12/06/2008
Spagna (Barcelona)
Venditore registrato come professionista.