Utilizziamo i nostri cookie e quelli di terzi per analizzare i nostri servizi Se continui a navigare, consideriamo che ne accetti l'utilizzo. Più informazione QUI

Accetta offerte

TRAÇ DE GUIX (Miguelanxo Prado) Glenat, 2008. OFRT antes 15E

Pagamento tc Accetta il Pagamento tc

Numero di articoli: 1

Condizioni del lotto: Molto buono (nuovo o come nuovo, senza segni di utilizzo)


TRAÇ DE GUIX (Miguelanxo Prado) Glenat, 2008. OFRT

Ediciones Glenat España S.L., Barcelona, 2008.
Tapa dura. 96 paginas mas cubiertas. Color.

RESUMEN:

Per primer cop en català arriba l obra màxima i més exitosa de Miguelanxo Prado, Traç de guix. Amb una repercusió que ha donat la volta al món, la qualitat d aquesta obra ha estat reconeguda a través d una llarga llista de premis tant a nivell nacional com internacional, dels que destacarem el Premi Alph Art d Angoulême 1994 i el de Millor Obra del Saló del Còmic de Barcelona 1994. L'argument és, en síntesi, el següent: després de dies de navegació i tempesta, un home veu en l'horitzó una illa que no apareix a les cartes de navegació i porta el seu vaixell fins a ella. A l'illa només ha una cantina, atesa per una dona i el seu fill, que és alberg i refugi dels viatgers, i més lluny, a la punta rocosa, un far abandonat. A l illa hi ha un altre vaixell atracat, amb una dona que també està de pas esperant a algú... A partir d aquí es desenvolupa la història.

NOTAS SOBRE EL ESTADO DE CONSERVACIÓN:
Muy buen estado, artículo nuevo o como nuevo. Procedente de restos de stock, puede presentar algún defecto menor por la propia naturaleza del material. Ver fotos y leer descripcion, las fotos se consideran parte de la descripcion.

LOTE EN OFERTA (OFRT):
- Libro sin uso, procedente de saldo editorial o restos de stock.
- Escribe OFRT en el buscador para ver todos nuestros lotes en oferta.
- NO se aceptan ofertas en lotes marcados como OFRT.
- Fotografia generica, representativa del estado de conservacion del resto del stock.
- Por favor lee atentamente la descripción antes de comprar, y no dudes en preguntar si tienes cualquier duda o necesitas información adicional.

avatar LibrosFugitivos
Da 15/07/2012
Spagna (Valencia)
Venditore registrato come professionista.